OSAGAIAK
Tarta moldean ipintzeko orea "pasta quebrada, pasta brisé" deritzona
Udareak almibarren (2 lata )
250ml esnagain
3 arraultza
150gr azukrea
Arbeletxeko mermelada
PRESTAERA
Tarta moldean zilarrezko papera ipini, betegarria ez izurtzeko.
Pasta quebradako orea ipini guztiz zabalduta arrabolan bidez, orea, potoloa ez zaizue geratu behar, ezta fina. Potoloa geratzen bada jateko orduan oso zakar geratu zaizue eta oso fina balinbadago berriz puskatu eta betegarria izuriko da.
Udareak xerratu eta ipini moldean sakabanaturik argazkian agertzen den bezala.
Betegarria egin; bol batean arraultzak azukrearekin ipini eta agaxkarekin jo ondo nahastu.
Erantsi udareei eta labean sartu 180ºC-tan 20-30 minutu bitartez.
Ikusten dugunean eginda dagoela, atera utzi hosten eta mermelada ipini koilara batekin.
Desmoildatu ondo hostuta dagonean, bestela puzkatuko zaizue.
ON EGIN!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario