ESNEGAIN HARROTUA
Osagaiak:
1 litro esnegain likidoa
200 gr azukrea
Prestaera:
- Ipini bol batean esnegaina eta hagaxka batekin jotzen hasiko gera.
- Hiru minutu daramazunean azukrea gehitu eta jarraituko dugu jotzen hagaxkarekin, harro harro geratu arte.
- Gehiegi jotzen badugu, pasatuko da, horia kolorea izango du eta ezdu balioko.Adi egon!!
OSO GARRANTZITSUA
BAI MUNTATU BEHAR DUGUN HONTZIAN ETA ESNEGAIN- LIKIDOA SOS HOTZAK EGON BEHAR DIRA, HONTZIA ORDUBETE LEHENOTIK HOTZGAILUAN SARTUKO DUGU ETA ESNEGAINA HOTZAILUTIK ATERATZEKOAN BEREHALA HASI MUNTATZEN
NATA MONTADA
Ingredientes:
1 litro de nata liquida
200 gr de azúcar
Elaboración:
- En un bol ponemos la nata y con la ayuda de una varilla empezamos a montar.
-A los tres minuitos, añadimos el azúcar y terminamos de montar.
- Si batimos demasiado tenemos el peligro que se nos corte, quedara con un color amarillento. Tener cuidado!!
MUY IMPORTANTE, TANTO EL BOL COMO LA NATA TIENEN QUE ESTAR MUY FRIOS. MONTARAS MAS RAPIDO Y MEJOR. EL BOL METEREMOS UNA HORA ANTES DE EMPEZAR A MONTAR EN EL FRIGORIFICO Y LA NATA NADA MAS SACAR DEL FRIO SE EMPEZARA A MONTAR
Dena oso goxua, baina ea noiz jartzen diguzun nola egiten diren magdalena goxo horiek.
ResponderEliminarKaioxo Kontxi,eskerrikasko, gaur gabon gabarako postre erreza eta oso erreza egiteko. Magdalenak iritxiko dira ez keskatu.
ResponderEliminarMila esker Errose