KRUXPETAK //// BUÑUELOS
Kaixo, biharko egunarekin kruxpetak edo esagunagoak diren " buñueloak" jaten dira hezur santuekin batera. Horrexeagatik gaurko errezeta buñueloak dira.
Buñueloak pasta choux -erekin egiten dira. Errezeta aprilako hilabetean aurkituko duzu.
Hola, mañana al ser el día de todos los santos y la tradición es de comer buñuelos y huesos de santo hay va la receta de los buñuelos.
Se hacen a partir de la pasta choux. La receta esta en el mes de abril.
Choux-ko orea egin ondoren, bi koilararen laguntzarekin borobiltxo batzuk egin eta frijitu olio beroan. Argazkian bezala.
Haremos la pasta choux y con la ayuda de dos cuchara le daremos forma redonda y las freiremos en aceite caliente (como para los churros) como en la foto.
Frejitu ondoren, bete krema pastelerarekin edo esnegai muntatuarekin.
Después de freírlos, rellenar con crema pastelera o nata montada.
Eta azkenik, hautz azukrea bota gainetik.
Y por último, espolvorear con azúcar glass.
ON EGIN!!!!!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario