OPILA
ALMENDRAZKO
BIZKOTXOA
OSAGAIAK
5 arrautza
3
jogurten neurria azukrea
1 jogurt naturala
1 jogurt-en neurria ekilore olioa
Limoia
eta naranja azala birrindua
½ legamia estalki
½ jogurt-en neurri almendra hautsa
3 jogurt-en neurria irina
PRESTAERA
Bol batean, ipini
arrautzak azukrearekin eta ondo jo agaxkarekin edo irabiagailu batean, ondo
muntatu arte.
Ondoren, jogurta erantsi nahastu,
olioa gehitu , nahastu, naranja eta limoia azala birrindua erantsi eta nahastu.
Amaitzeko, irina,
almendra hautsa eta legamia erantsiko diogu,iragazi baten bidez , nahasterakoan, poliki, poliki gora eta
behera gomazko koilara batez lagunduta.
Dena ondo nahastuta
dagonean, aurretik gurinaz igurtzita eta irineztatuta dugun bi moldeetan
sartuko dugu orea.
Labean edukiko dugu 25-30
minutuz 180º graduan.
Eginda dagoela jakingo
dugu moldearen paretatik askatuta dagonean.





ARRAUTZAK GORRIZ MARGOTZEKO
Osagaiak:
MUNTAIA (Apaintzeko, bakoitzak bere modura ipini dezake)
ARRAUTZAK GORRIZ MARGOTZEKO
Osagaiak:
Ura
Arrautza egosiak hotzak
Ozpina
kolore gorria
Prestaera:
Bol batean ura hotza, ozpina txorrotada handia eta korolatzaile gorria jarri, nahastu eta bertan arrautza gogorak ipini eta utzi 30-60 minutuz.
kolore gorria
Prestaera:
MUNTAIA (Apaintzeko, bakoitzak bere modura ipini dezake)
Osagaiak:
Arrautza gogorrak (ipini bizkotxoaren gainean epela daoenean)
Arbeletxezko mermelada
Koloretako fideoak
Goxokiak
No hay comentarios:
Publicar un comentario