Kaixo, zer moduz zaudete? postreak egin eta egin!!!!!! gaur jogurrezko bizkotxoarekin, SAGARREZKO BIZKOTXO egingo dut, bene benetan erreza eta bikaina, oso gogokoa dut.
Hola, ¿que tal?, haciendo postres sin parar!!!!!!!!!!, el de hoy va a ser UN BIZCOCHO DE MANZANA, es un de mis preferidos, facilísimo y bueno.
OSAGAIAK INGREDIENTES
Jogurrezko bizkotxoa Bizcocho de yogurt
Sagarra 4 Manzanas 4
Azukrea Azúcar
Arbetxeko mermelada Mermelada de albaricoque
PRESTAERA ELABORACIÓN
1.Ipini bizkotxoaren orea molde zabal batean
1. Rellenar un molde cuadrado con la masa del bizcocho
2. Ipini sagarrak moztutak orearen gainean, lerroz, lerroz
2. Colocar las manzana encima de la masa del bizcocho previamente cortadas y laminadas
3. Azukrea gainetik bota eta sartu labean 185ºC-tan 35 minutuz
3. Añadir azúcar y hornear a 185ºC durante 35 minutos.
4. Azkenik mermeladarekin glaseatu
4. Por último glasear con mermelada
ON EGIN ETA GOZATU!!!!!!!!!!!!!
¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡BUEN PROVECHO Y DISFRUTAR !!!!!!!!!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario