Kaixo, gaurkoan nere hiloba baten ohorez, gaztazko tarta!!!!! bere faboritoa du. Beti tarta hau eskantzen du eta orindela gutxi etxean bazkaldu zuen eta benetan asko gustatu zitzaion. Espertoa da zeren beti jatetxeetan gaztazko tarta eskatzen du....
Hola, hoy en honor a un sobrino os he traido una tarta de queso, le encanta, siempre piude tarta de queso en los restaurantes de postre. Hace poco estuvo en casa comiendo y le gusto mucho, pensar que es un experto ya que siempre pide tarta de queso...
OSAGAIAK INGREDIENTES
Pasta kebradako orea Masa de pasta quebrada
Gaztaz egindako betegarria: Relleno de queso:
350gr philadelphiako moduko gazta 350gr de queso tipo philadelphia
100gr azukrea 100gr de azúcar
3 arraultza 3 huevos
250 ml esnegaia 250 ml de nata liquida
Marrubizko mermelada Mermelada de fresa
PRESTAERA ELABORACIÓN
1. Orea molde batean ipni eta xardezkarekin zulotxoak egin. Orea labean sartzen dugunean moldearen forma mantentzeko.
1. Forrar un molde con la pasta quebrada y con un tenedor hacer unos agujeros para que a la hora de hornear mantenga su forma
2. Eta badazpada ere pisua jarriko dugu forma mantantzeko. Kasu hontan, labeako papera hartu dugu eta txitxiro batzuk gainean ipini ditugu. Labean sartu 195ºC-tan 10 minutuz.
2.También para mantener la forma le he puesto algo de peso con unos garbanzos. Meteremos en el horno a una temperatura de 195ºC durante unos 10 minutos.
3.Orea erdi egin da egon behar du zeren gero betegarriarekin berriro ere labean sartuko dugu.
3. La pasta tiene que quedar medio echo porque volveremos a meter en horno junto con el relleno
4.Betegarrian prestera;nahastu azukrea eta gazta ondo. Ondoren erantsi arraultzak eta ondo nahastu ere.
4.Hacer el relleno; mezclando en primer lugar el queso con el azúcar y a continuación añadir los huevos y mezclar.
5. Gehitu esnegaia eta nahastu.
5.Añadir la nata y mezclar
6. Ihaurri orean eta sartu labean 195ºC-tan beste 12 minutuz
6. Esparcir en el molde y hornear a 195ºC durante 12 minutos.
7. Atera labetik betegarria gogortuta eta orea eginda dagonean. utzi hozten eta mermelada ipini.
7. Cuando el relleno este cujado y la masa echa sacar del horno. Dejar enfriar y cubrir de mermelada.
ON EGIN ETA BIZITZAZ DISFRUTATU!!!!!!!
BON A PETTIT Y DISFRUTAR DE LA VIDA!!!!!!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario