Kaixo, aste honetan txokolatezko moussea, nori ez zaio gustatzen?
OSAGAIAK
300 gr txokolate beltza
2 arraultza
2 gorringo
125 gr azukrea
500 ml esnegain, harrotua
ron xorta bat
PRESTAERA
- Bol batean txokolatea ipini, mikrouhinean sartu indar erdiarekin eta urtu.
- Beste bol batean arraultzak, gorringoak eta 80 gr azukrea, hagaxkakin joko ditugu orea zuritu eta loditu hasia dela sumatu arte.
- Esnegaina harrotuko dugu 45 gr azukreekin
- Txokolatea urtuta dagonean, nahastuko diogu azukrearekin jotako arraultzekin poliki, ez dena batera.
- Ondoren esnegain harrotua, hau ere poliki, poliki, moussea ahalik eta harrotuena geratzeko. Kontu handiarekin, zeren,galdu daiteke.
- Kaituletan ipni, ongi tapatu eta hozkailuan eduki jan aurretik. Ere eduki dezakegu izozkailuan ongi tapatuta. 4 ordu aurretik atera jateko.
ESAN ZORIONTSUAK ETA GORA INAUTERIAK!!!!
ARAZOAK DITUT MOUSSEKO ARGAZKIEN PROZESUA IPINTZEKO. KONPONTZEAN JARRIKO DITUT
No hay comentarios:
Publicar un comentario